O nama

Naše ordinacije smještene su samom centru grada, na adresi Verdieva 8, na prvom katu poslovne zgrade Transadria a osim potpuno opremljenih ordinacija medicine rada i opće medicine te suradne stomatološke ordinacije, opremljene su i laboratorijem, audiometrijom, spirometrijom, EKG-om, UTZ dijagnostikom, te rapid-test dijagnostikom opojnih droga, zaraznih bolesti i tumorskih markera. Suradna smo ustanova Specijalne bolnice MEDICO čije dijagnostičke i specijalističke kapacitete koristimo u pružanju usluga našim klijentima. Podružnica Buzet djeluje na adresi Most 24, Buzet i pruža usluge klijentima s područja Istre. Naše ordinacije usluge pružaju i temeljem koncesije Ministarstva zdravstva RH, te ugovorom s HZZO-om. Sve ordinacije u potpunosti su informatizirane, obrada pacijenata je digitalizirana a sve preglede u mogućnosti smo izvršiti tijekom jednog radnog dana.

Rad naše ustanove je usklađen s ISO 9001:2015 procedurama rada, certificiranim od tvrtke TUV Nord, a u radu se pridržavamo i međunarodnih normi medical assistance kompanija čije licence nosimo, te jedinog sustava za kontrolu kvalitete u pomorskoj medicini – IMHA Quality.

Rad nam je stalno podvrgnut nezavisnim međunarodnim quality control procedurama, čime se korisnicima osigurava najviša razina usluge, jednaka onoj u najrazvijenijim zdravstvenim sustavima svijeta.

Ordinacije i liječnici ovlašteni su od međunarodnih kompanija za medical assistance kao što su: United Healthcare Global, FRONTIER Medex, International SOS, Allen Medical Group, Inc. AP Companies, Guidepoint Global Advisors, Second Opinion International Medical Network

Ordinacije su dio prestižnih međunarodnih sustava Highway to Health, International Association for Medical Assistance to Travellers (IAMAT) i Medtravel

Naši liječnici su članovi međunarodnih strukovnih udruga: International Maritime Health Association (IMHA), International Society of Travel Medicine (ISTM) te Hrvatske liječniče komore i Hrvatskog društva za medicinu rada.

Dokumenti

Icon

NAŠ TIM

Dr. Mirjana Bjedov
Dr. Mirjana Bjedov
Dr. Nebojša Nikolić
Dr. Nebojša Nikolić
 Dr. Nebojša Višnjić
Dr. Nebojša Višnjić
Prof.Bojana Sudar
Prof.Bojana Sudar